真心d卡咩事
好貴
上年買張1650s HK$12XX
今年同款要 2千頭

回覆 2# nelsonlee130

呢個價先係經典,我有幸入一張1060 6G
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

【場料】 入門變中階 GTX 1050 Ti 升近 $2,000 價位
https://www.pcmarket.com.hk/gtx-1050-ti-price-raise-up-to-2000/

$1700買張垃圾低階1050ti,不如比600幾蚊買1年Geforce Now打住機先都仲得,1080p所有game都可以全開畫質

我張牙石1050係几年前網吧跳樓貨六舊几,果時正價都係千頭

$1899 1050TI 有人會買咩?

覺得窮,一律建議用內顯
rfdingo 發表於 2021-10-15 11:19

Right!  My PCs/laptops are iGPU only.  Simple is the best!

炒唔起?

1050ti 17年初出先賣緊千鬆
而家2021喇朋友
nelsonlee130 發表於 2021-10-15 11:17

2019年我放ASUS ROG STRIX GTX 1050TI 4G GAMING
放得$680 陰公

同時期$2000買了張1070TI

2019年我放ASUS ROG STRIX GTX 1050TI 4G GAMING
放得$680 陰公

返工搭巴士 發表於 2021-10-28 12:24 AM

放早左