回覆 70# kennyleunghk

我都唔係D咩打機迷, 只係一個電腦硬件愛好者.  由初中開始玩左10幾年砌機, 又唔係要追求咩都頂級既. 只係keep住都間唔中升級下自己部機咁啦.
現時主機 雞血 Xeon 3.6Ghz 10C20T,  32GB RAM, 海盜RM750x 火牛,  其他就唔打算升級住啦,  淨係想買張顯示卡.  計落3080岩自己多D.   MON就2560x1400  144hz,  或者轉落TV 就玩4K.

又係技嘉有貨
3070 vision連版買最平7千中 配B550

EVGA 的話張張都抵買
問題係3070/3060ti 出現機率太低, 3080比較易買
kennyleunghk 發表於 2021-8-31 10:44

呢幾日有無出過貨?

又係技嘉有貨
kennyleunghk 發表於 2021-8-31 15:22

我都睇到,連550 7637……

又係技嘉有貨
kennyleunghk 發表於 2021-8-31 15:22

我對技嘉麻麻地,如果佢配牛會好d…雖然d牛會爆炸,但價錢唔會咁貴 17xx塊版,唔知放到幾多……

27/8 order左張evga 3090
今日先Departed from Facility
Ontario, CA, USA

Evolution 發表於 2021-8-31 18:37

咁你等多2日啦

回覆 76# Evolution

等 ching unboxing

Evolution 發表於 2021-8-31 18:37

應該聽日就送到
我同你果張係同一日Departed from Facility

ETH 升,開始又搶卡了!