香港D卡又貴返,搞乜鬼?

回覆 121# Pppk

ETH升咗同限算力開始被火破解(50->68%),同時ETH 倫敦分叉減礦工收入同消耗ETH (通縮)效率未如理想
又加上gddr 6加價,外國賣開MSRP都升咗(EVGA)

有冇人知如果係Newegg買技嘉3080ti點做保養/維修?
nicotine 發表於 2021-9-7 11:20

好似 30 日內有事就搵新蛋, 之後先搵廠

又有貨啦,技嘉3070ti  7k…

回覆 124# 卡洛斯牛頓

Search唔到????, 有冇link?????

回覆  卡洛斯牛頓

Search唔到????, 有冇link?????
garrhk 發表於 2021-9-7 19:20

冇啦....又變左要Combo ......        https://www.newegg.com/global/hk ... mList=Combo.4343855

回覆  Pppk

ETH升咗同限算力開始被火破解(50->68%),同時ETH 倫敦分叉減礦工收入同消耗ETH (通縮)效率未如 ...
t19922006 發表於 2021-9-7 15:38

其實倫敦分叉之後嗰晚唔多覺挖起上嚟有幾大差異。

反而係升得幾明顯。

回覆 126# 卡洛斯牛頓

Oh no.  Thanks anyway

你地再繼續炒價買卡 一陣又比人批鬥

你地再繼續炒價買卡 一陣又比人批鬥
InterSonic 發表於 2021-9-8 10:58

EVGA 官網有價, 官方加晒價
咁仲算唔算炒呢? BTC 跌左少少都仲4萬6美刀
仲咁天真以為5千蚊可以買到3080? 300萬上車盤而家仲有無呢