剛見新蛋,
MSI Ventus GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 PCI Express 4.0 Video Card RTX 3060 Ventus 2X 12G OC LHR $66xx ,

仲想買
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING, 12G-P5-3657-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan, Metal Backplate
$3616 ,點知又係得個價,無貨。

我都係縮返入去先

EVGA 3080 12GB 有貨, 連1000W $12,362
3080Ti 價, 未有卡又想要3080 都買得過嘅

EVGA 3080 12GB 有貨, 連1000W $12,362
3080Ti 價, 未有卡又想要3080 都買得過嘅
kennyleunghk 發表於 2022-1-18 09:45

張卡 free shipping , 但隻 1000W 要 $300 運費 ...

張卡 free shipping , 但隻 1000W 要 $300 運費 ...

不嬲都係咁嘅
3舊水shipping, 你咪當俾2.5% charge

技嘉3070ti gaming oc, 連B550 a master, $9800

其實想問下宜家想用官方建議價買到RTX30XX 係咪得返新旦哩個方法? 得閒去search 下碰下運氣? 謝謝

其實想問下宜家想用官方建議價買到RTX30XX 係咪得返新旦哩個方法? 得閒去search 下碰下運氣? 謝謝 ...
e-ghost 發表於 2022-1-19 17:20

幾個月前已經講緊全世界都唔會有卡賣官價
想原價買卡, 死左條心把啦

新旦個價都唔係原價吧?

3060ti +骨牛有貨!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

幾個月前已經講緊全世界都唔會有卡賣官價
想原價買卡, 死左條心把啦 ...
kennyleunghk 發表於 2022-1-21 09:02

扣番舊骨個價錢都番唔到官價??