你咁好彩見到~ 我見親都係技嘉 請問係咪而家  只係得newegg 會睇到正常價錢?
    我每日都睇amazon  ...
卡洛斯牛頓 發表於 2021-9-4 02:07

newegg 正常價只限evga, 有時間嘅就耐唔時望下newegg
再唔係學下點用d robot software
newegg evga 通常有貨嘅話一日會出2轉
早上同下午都會有貨派, 一定要夠快手, 5分鐘就GG, 唔他人唔會等你

newegg 正常價只限evga, 有時間嘅就耐唔時望下newegg
再唔係學下點用d robot software
newegg evga ...
kennyleunghk 發表於 2021-9-4 02:17

咁係咪一定要食骨?

咁係咪一定要食骨?
卡洛斯牛頓 發表於 2021-9-4 02:58

我7月新旦買evga 3080ti FTW3 係剩卡咁買。
8月中至尾之間epc都有人post過有剩卡唔一定要combo
不過近一兩星期係應該難搵過7月尾8月頭個陣

近排睇到無鎖果D 3060 5000-6000 3070 好似抄到1萬蚊 ,  lhr版咭好似冇咩人搶 .. 但又唔降價 好煩惱,自己又冇信用咭 , 都唔知仲要等幾耐先有合理價買到LHR版咭

1650SUPER 系唔系停產唔出? 等好耐都冇貨

回覆 105# KEN3000

係,因為N記認為出咗mining專用卡同限算力卡會解決缺貨問題,所以又停產
Zotac
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

1650SUPER 系唔系停產唔出? 等好耐都冇貨
KEN3000 發表於 2021-9-5 11:27

只有1660super     evga仲有得訂

慘,$2000以下得返1650同1050TI  可以簡,  根本唔值

想問newegg買嘅evga gpu, 保養係rma 去台灣? 係唔係有5年保?係的話都幾抵玩

想問newegg買嘅evga gpu, 保養係rma 去台灣? 係唔係有5年保?係的話都幾抵玩
strider_k 發表於 2021-9-6 00:05

唔同牌子唔同保養期
一般都係三年