非常誇張.  我 reset bios default 入windows (唔經 VM)
只係著左 RAM 既 XMP profile 行 3000Mhz.
等十分鐘idle 用電係 150W.

當然係大陸兩腳. 不過咁, 大部份智能電器都係大陸兩腳, 你一係成套大陸插.
如果要香港插, 都係有極 ...
mcdull 發表於 2021-10-14 03:47

四十幾人仔就有啦,支持塗鴉(準唔準信唔信自己決定)

Q-Q 發表於 2021-10-16 23:03

個 App 唔上  internet 用唔用到?

個 App 唔上  internet 用唔用到?
Kin_2012 發表於 2021-10-16 16:01

用到,只要你用手指篤下佢就識郁

用到,只要你用手指篤下佢就識郁
Q-Q 發表於 2021-10-17 00:38

好呀, 如果唔上 internet 都用到 電量統計 / 定時開關 / ..等等功能, 買得過!

好呀, 如果唔上 internet 都用到 電量統計 / 定時開關 / ..等等功能, 買得過!  ...
Kin_2012 發表於 2021-10-16 16:42

最少要有WIFI,我用佢SET光貓定時開關都冇問題

最少要有WIFI,我用佢SET光貓定時開關都冇問題
Q-Q 發表於 2021-10-17 00:45

WIFI 無問題, 上唔到 Internet 的 Wifi ok ?

Q-Q 發表於 2021-10-16 23:03

搵到 44羊 圓型款

https://item.taobao.com/item.htm?id=618738287196

WIFI 無問題, 上唔到 Internet 的 Wifi ok ?
Kin_2012 發表於 2021-10-16 16:46

咁你要自己試啦,我長期都上住網,半夜除外

咁你要自己試啦,我長期都上住裝,半夜除外
Q-Q 發表於 2021-10-17 01:13

好, 買個試下~