有冇$100 左右模型鉗可介紹?

如題.

落鴨記買把精密剪鉗,有剩錢再買埋打磨棒

路人@好天氣 發表於 2021-10-4 21:24

可以去特賣城買3蚊玻璃指甲銼

thx,呢把幾錢左右?

路人@好天氣 發表於 2021-10-4 21:24

thx,呢把幾錢左右?
java2 發表於 2021-10-5 09:21

ツノダ 依把FC-120 $6X ~$7X 左右

另ツノダ 其實就係神剪Godhand 母公司

ツノダ 依把FC-120 $6X ~$7X 左右

另ツノダ 其實就係神剪Godhand 母公司
HAKAIDER 發表於 2021-10-5 17:02

開估~
不過都幾年前買, 暴加左價唔好怪我放留料

未用過貴剪, 但我覺得手工比剪本身重要
勤力D每次起碼2刀出件, 已經好好多

唔掛之得咁似PN-125啦,但如果香港依家賣六七十蚊,不如買D大陸台灣好少少果D鉗,例如GIC虎爪350,大約$100。

呢把依家五金鋪賣40零蚊, 神之手墨頭版就60蚊左右

唔掛之得咁似PN-125啦,但如果香港依家賣六七十蚊,不如買D大陸台灣好少少果D鉗,例如GIC虎爪350,大約$100 ...
juno9 發表於 2021-10-6 00:05

如樓上所講, ツノダ 雙刃剪FC-120 如果去電子零舗應該仲有大量舊價貨買的

另Godhand PN-125 係單刃剪.................

Godhand 版雙刃剪係GH-SG-01