回覆  penguinsam

邊隻Model 呀?
TimmyL 發表於 2020-5-9 00:00

MS1-TC20SC

京造 618  $799蒸焗爐.冇微波爐功能..加微波爐應該豐澤都有..最我諗4000起跳

sharp有部新出既,好正,可惜只有日本同台灣有,電壓不過係110v,唔岩使

冇錯,不過我唔會揀佢,就以微波爐功能計,東芝嗰個有八個紅外線感應溫度,可以自動翻熱至指定溫度 ...
makx 發表於 2020-5-8 01:11

東芝用了幾年,第二次壞,所以會再買樂聲

回覆 23# fkjohnny
好嘢!唔會有港行貨!代理不會再入!

我想買依 惠而浦 WTO-CS342T, 可惜只在大6有賣.
cykwok 發表於 2020-5-7 21:09

係呀 早個月我都諗住去買返部惠而浦嘅蒸烤爐~
睇嚟睇去香港代理D款都非常舊~ N年前嘅款~ 新嘢都欠奉~
最後都係去淘返嚟 我買嘅型號就係WTO-CS342T  雖然唔係最新款~
係去年嘅型號 但都有“第六感”功能~ 心諗都唔算太舊 性價唔錯咁話啦~

係呀 早個月我都諗住去買返部惠而浦嘅蒸烤爐~
睇嚟睇去香港代理D款都非常舊~ N年前嘅款~ 新嘢都欠奉~
最 ...
yamasia 發表於 2021-10-11 00:03

WTO-CS342T 好似唔錯, 有無大部少少 ?

WTO-CS342T 好似唔錯, 有無大部少少 ?
Kin_2012 發表於 2021-10-11 01:15

坐枱嘅型號 最大好似就只有三十幾升~
    再大嘅應該就係大型嵌入式嘅~ 就係大大部裝入櫃果種~

坐枱嘅型號 最大好似就只有三十幾升~
    再大嘅應該就係大型嵌入式嘅~ 就係大大部裝入櫃果種~  ...
yamasia 發表於 2021-10-11 01:30

如果買坐枱, 仲係買 WTO-CS342T 定已有更好的新款?

嵌入式都唔係大問題, 可以蒸長少少的魚

京造 618  $799蒸焗爐.冇微波爐功能..加微波爐應該豐澤都有..最我諗4000起跳
剋星 發表於 2020-7-20 19:45

有微波既要起碼都過千

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)