[教學] 想買部蒸氣烤焗微波爐

部光波爐剛剛壞了, 想買部蒸氣烤焗微波爐唔知有冇好介紹?

部光波爐剛剛壞了, 想買部蒸氣烤焗微波爐唔知有冇好介紹?
TimmyL 發表於 2020-5-6 21:45

唔怕內地出品,可以睇吓美的,鮑汁佬用緊!

回覆 2# blkbd5
就係睇咗佢個 youtube, 但又唔想淘寶, 想睇吓香港有冇相似嘅產品!

toshiba ER-GD400HK焗爐功能有熱風對流,加熱會均勻好多, 而家唔算好貴,用咗幾年都冇投訴

https://www.toshiba.com.hk/hk/product/steamoven/122-er-gd400hk

回覆 4# makx

師兄易唔易清洗先?宜家好似都要差不多4千左右?焗爐同蒸爐掂唔掂呀?

回覆  makx
師兄易唔易清洗先?宜家好似都要差不多4千左右?焗爐同蒸爐掂唔掂呀? ...
TimmyL 發表於 2020-5-7 02:37

淘定唔淘就睇師兄自己了,618,1111,1212,就平好多,
香港買只系貴,貨就未必好咗!我自己用緊個雲米蒸焗爐,雙十一買的!

你首先唅有冇地方擺佢,左右後都唔可以遮擋!

回覆  makx

師兄易唔易清洗先?宜家好似都要差不多4千左右?焗爐同蒸爐掂唔掂呀? ...
TimmyL 發表於 2020-5-7 02:37

同功能

逃佬只需千幾兩千

我都逃咗部

18年雙11買

而家都運作正常

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

淘定唔淘就睇師兄自己了,618,1111,1212,就平好多,
香港買只系貴,貨就未必好咗!我自己用緊個雲米蒸 ...
blkbd5 發表於 2020-5-7 06:11

逃佬預佢港行半價

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

我想買依 惠而浦 WTO-CS342T, 可惜只在大6有賣.