金章牌=伊萊克斯

伊萊克斯

瑞典伊萊克斯是家用及商用電器的領導者,在全球150個國家銷售超過4千萬件產品(包括雪櫃、洗碗碟機、抽油煙機、洗衣機、吸塵機及煮食爐)。伊萊克斯洞察顧客的需要,注於設計迎合顧客品味的產品,務求滿足客人的真正需求,提高生活質素。集團擁有著名家電品牌如Electrolux、AEG-Electrolux、Zanussi、Eureka及 Frigidaire等。在2006年,集團銷售額?1,040億瑞典克朗,僱用約56,000名員工。

回覆  ANWKLO

唔該哂ANWKLO師兄, 等我都研究吓伊萊克斯 - EWT1376EVS????????
G500 發表於 2019-12-10 19:34

上星期安裝好左伊萊克斯 - EWT1376EVS , 有件羽絨著左十次到, 唔係好污穢, 用蒸氣清新功能, 蒸完攞出來有少少水氣, 掛上衣架風乾, 覺得呢個功能幾好

蒸汽清新護理

以蒸汽清新模式呵護衣物,毋須經過洗滌,利用高溫蒸汽去除衣物的異味及皺褶,迅速回復衣物清新亮麗、柔順舒適,特別適合只穿過數次、沒有髒污及略有異味的衣物如外套、毛衣及羽絨等。

金章牌=伊萊克斯

伊萊克斯

瑞典伊萊克斯是家用及商用電器的領導者,在全球150個國家銷售超過4千萬件產品( ...
Monet90 發表於 2019-12-14 21:58

好資訊

好資訊
ANWKLO 發表於 2019-12-18 11:42

最後買了幾錢?

回覆 34# hehaya $4680

回覆  hehaya $4680
ANWKLO 發表於 2019-12-18 17:51

都唔貴啦個價
無皮帶?

都唔貴啦個價
無皮帶?
hehaya 發表於 2019-12-18 17:53

有皮帶, 無刷智能變頻摩打

冇皮帶係惠而浦 - TDLR70230 直驅式變頻馬達(唯一直驅上置滾桶式) , 都係比多$20

惠而浦直驅壞底板, 避震差, .... 用左三兩年, 準備換機

惠而浦直驅壞底板, 避震差, .... 用左三兩年, 準備換機
newdaylow 發表於 2019-12-22 13:45

惠記好雜,之前收購咗好多唔同廠,而且仲有貼牌機,好好嘅有,好差嘅又有,好難分,我大佬以前部惠記都係死電腦主板,燈都冇惠記死底板都唔算少

newdaylow 發表於 2019-12-22 13:45

請問是否TDLR70230 TDLR70230意大利製造都咁差 是否放係浴室