生果邊買得起三叔...
rcyw 發表於 2018-2-13 20:06

APPLE 買得起三星

但係韓國政府唔可能比三星賣比非韓國人

但我想問一下,如果把舊IPAD等拿去APPLE STORE到回收,係唔係即時換到禮品卡?
sunhikari 發表於 2018-2-14 15:35

YES
或者即時買新野直接扣數

外殼或者螢幕花既程度唔影響回收價

以為講收購-_-

YES
或者即時買新野直接扣數

外殼或者螢幕花既程度唔影響回收價
tuyylihk 發表於 2018-2-15 09:26

GOOD~
所以先話點解要去APPLE到TRADE都好過去先達
先達成日睇外觀、齊唔齊件、電池得唔得等黎評價部機.成日有上有落,可以差太遠
反而蘋果在意呢D,最重要件野係仲用得就收
連第三代IPAD同AW1都有$5XX收(呢兩樣野先達一早唔收或渣價收)
計左條數,可以換到AW3 LTE版仲免簽約

GOOD~
所以先話點解要去APPLE到TRADE都好過去先達
先達成日睇外觀、齊唔齊件、電池得唔得等黎評價部機.成 ...
sunhikari 發表於 2018-2-15 09:59

我而家都唔用mon貼同殼,又成日唔小心跌機(好彩螢幕冇爛)
呢幾年去先達trade in比佢扣到個價都同蘋果差唔多...
換過機又扣...

iPhone都仲可以考慮,其他好似iPad本身個價已經唔靚
真係去返apple trade好過
反正trade親都係要換新機駛鬼現金

我而家都唔用mon貼同殼,又成日唔小心跌機(好彩螢幕冇爛)
呢幾年去先達trade in比佢扣到個價都同蘋果差唔多 ...
tuyylihk 發表於 2018-2-15 10:47

但搞呢D通常搞幾耐??

因為今日想搞埋佢

但搞呢D通常搞幾耐??

因為今日想搞埋佢
sunhikari 發表於 2018-2-15 10:48

我只係iPad Pro 10.5個陣trade過部air2
幾分鐘搞掂...
連埋買機唔駛三個字走人
我仲加埋少少check有冇公司優惠同埋買少少配件既時間...

我只係iPad Pro 10.5個陣trade過部air2
幾分鐘搞掂...
連埋買機唔駛三個字走人
我仲加埋少少check有冇公司 ...
tuyylihk 發表於 2018-2-15 10:50

超快手
咁我今日搞埋佢先

聽見有人攞部Samsung去APM買i8+, 話值五佰,乜Apple Store收Samsung机架咩?
WLau 發表於 2017-12-28 23:10

二手野合理呀