近幾日好似少左

隻game係唔係一定要金會員先玩得?因為唔係好多時間打機,冇join金會員,如果一定要裝金會員先玩到,我賣左隻食雞個code算

想問下被殺後
復活後係唔係要再搵過裝備?
未玩過新手

風十三 發表於 2018-2-18 13:17

SOLO ->死左就下一場 重近黎過
   同人玩->被射低->隊友救返->乜裝都係度
    一場還一場 裝備唔會帶落下一場

超多外掛

好多時用wall hack, 助瞄, 壓槍

開一些唔開一些, 難捉好多

睇返death cam, 穿長完全睇住我個頭 ...
gn01119056 發表於 2018-2-12 12:09

其實就無咁多外掛
壓槍係基本技術黎 做唔到都好難贏一場  (4倍8倍,幾百米都壓到槍就真係外掛)
但100米內壓槍係基本功黎 多D開槍練下啦
有時你睇返重播覺得D人知你位 其實佢跟左你好耐
室內聽腳步聲係可以聽得出你係咩位置
載返個耳機啦 唔好左右反轉載

其實就無咁多外掛
壓槍係基本技術黎 做唔到都好難贏一場  (4倍8倍,幾百米都壓到槍就真係外掛)
但100米內 ...
nick_yip 發表於 2018-2-19 17:58

我打到前500, 係唔係外掛一睇death cam / replay就知啦...

唔多外掛...笑死, 你最近有無玩

到底入唔入坑好呀我

到底入唔入坑好呀我
PCAJ 發表於 2018-2-19 18:56

現時太多外掛, 等下先

現時太多外掛, 等下先
gn01119056 發表於 2018-2-19 19:37

想試玩哈哈.但又怕外掛..
咁等下啦我....

只要是射擊game.....差不多全部都有人用外掛...

想試玩哈哈.但又怕外掛..
咁等下啦我....
PCAJ 發表於 2018-2-19 19:39

第三身角度基本上每場都有外掛, 極之嚴重, 成隊比人穿牆爆頭, 密室殺人事件@@

ASIA, KR/JR, SEA都係神仙SERVER

第一身少好多外掛, 但係搵隊友時出面大多數人玩第三身