內地玩家....覺得是標準軟件....閞game前必先開的軟件...
VADER 發表於 2018-2-23 19:01

我d fd話泡菜仔仲誇張

我d fd話泡菜仔仲誇張
PCAJ 發表於 2018-2-23 21:51

泡菜都好多...但如說邊個有真高手...泡菜是有的...而且多數是隊制力比較強.........內地基本上....根底差....唔出cheat....是跟不上高手節奏........

開透視佢地覺得是理所當然.....哥仔...打一兩場我就唔肯定啫....打得十場八場...係人都感覺到你用cheat喇.....係得你支槍超高速.....槍槍...槍尾都追殺到.....入左屋都追殺...次次都係咁....係人都知你開左野........但佢地會死唔認.........仲要惡人先告狀.....

中韓都係打機只為贏,2邊cheat起上黎既分別係中國仔出術都可以輸,韓國仔出術起黎係成群咁出

中韓都係打機只為贏,2邊cheat起上黎既分別係中國仔出術都可以輸,韓國仔出術起黎係成群咁出 ...
DGCNYO 發表於 2018-2-23 23:30

贏???所有人都知佢用cheat....贏左咩???....................
說實在......有人覺得他們能贏嗎???!!!.......由民族到個人....都輸了.............................

內地玩家....覺得是標準軟件....閞game前必先開的軟件...
VADER 發表於 2018-2-23 07:01 PM

無"加速器" 怎打機

人既問題當然有
但game 廠都好大責任

我steam看到是自已結算貨幣是人仔,食雞入面好多語音都煲冬瓜,請問改咗香港服會聽到白話嗎?

我steam看到是自已結算貨幣是人仔,食雞入面好多語音都煲冬瓜,請問改咗香港服會聽到白話嗎? ...
jc0604535 發表於 2018-2-28 16:20

無分別

via HKEPC Reader for Android